Iedereen die ooit heeft geprobeerd een paar kilo kwijt te raken, weet hoe moeilijk het is. Het komt er makkelijk aan maar eraf is een heel ander verhaal. Hoe raak je tachtig kilo, het gewicht van een volwassen man, aan overgewicht kwijt?

In dit boek vertel ik over mijn leven met overgewicht. Mijn drang om te eten, het verdriet van mijn omgeving en over mijn lach als masker. Over de blikken van voorbijgangers maar óók over de knop die om ging. Niet in een keer maar elk genante gebeurtenis was een stap, kilo voor kilo, in de richting naar een normaal leven met een gezond gewicht. Naar weer kunnen voetballen met mijn zoon, weer in een vliegtugstoel passen en weer gewoon op vakantie gaan.

Never nooit meer is een inspirerend boek voor wie tegen obstakels aanloopt, maar niet weet hoe ze te overwinnen. In de basis een boek over mijn gewichtsverlies, in de breedte een boek over innerlijk strijd en doorzettingsvermogen.

'Als je niet opgeeft en gelooft in jezelf, kom je er. En val je niet terug. Never nooit meer.' - Mark Dakriet

Mijn boek “Never Nooit Meer” is vanaf 11 januari 2017 verkrijgbaar bij de (online) boekhandel.
Je kunt nu al een exemplaar reserveren via: http://bit.ly/2gfOduk


Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Saskia van der Linden op +31(0)610892916 of stuur een e-mail naar info@markdakriet.nl.